Nudle s uzeným bůčkem a hráškem

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle vložíme do vroucí osolené vody a vaříme přibližně 15 minut. Uvařené nudle scedíme, propláchneme, necháme okapat. Bůček vložíme do vroucí vody a vaříme 20 minut, uvařené maso scedíme (vývar použijeme při vaření polévky), necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Cibuli pokrájíme nadrobno, hrášek scedíme a necháme okapat, syrový celer oloupeme a rozkrájíme na nudličky, sýr nastrouháme, petrželovou nať nasekáme na jemno.
  • 3
    V kastrolu na oleji s máslem zpěníme cibuli s celerem, přimícháme maso, směs osolíme, opepříme a dusíme. Po 10 minutách přimícháme nudle, hrášek, lehce zamícháme a necháme prohřát.
  • 4
    Podáváme s ustrouhaným sýrem a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.