Jednoduchý recept

Srnčí guláš s kančím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 45785

Ingredience

40 g Chléb konzumní
300 g Cibule
300 g Kančí maso
2 g Kmín drcený
1 špetka Paprika mletá pálivá
15 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř citronový
600 g Rýže dušená
600 g Srnčí maso
100 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
1300 ml Voda pitná
200 ml Víno červené
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 052kJ
9% Sacharidy 33 g
27% Tuky 20 g
36% Sodík 713 mg
65% Bílkoviny 37 g

Srnčí guláš s kančím masem postup přípravy receptu:

1

Kančí a srnčí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, polovinu nakrájíme nadrobno, polovinu na kolečka a rozebereme na kroužky, česnek prolisujeme a chlebovou střídku natrháme na kousky. Kousky masa mimo hrnec osolíme, okmínujeme, posypeme citronovým pepřem, mletou paprikou a špetkou pálivé papriky.

2

V hrnci rozpálíme sádlo, přisypeme cibuli, česnek a osmažíme dorůžova. Přidáme kořeněné maso, orestujeme, podlijeme vodou, troškou vína a dusíme téměř doměkka. Guláš zahustíme kousky chlebové střídky, rozvaříme a dodusíme.

3

Guláš podáváme s dušenou rýží a na talíři porce posypeme kroužky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept