Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45787

Ingredience

1 špetka Chilli paprička
1 ks Cibule
40 ml Olej olivový
3 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 211kJ
2% Sacharidy 8 g
29% Tuky 22 g
11% Sodík 225 mg
28% Bílkoviny 16 g

Provensálská piperáda postup přípravy receptu:

1

Na velké pánvi rozpálíme olej. Přidáme na kousky nakrájenou papriku, cibuli, prolisujeme česnek. Na mírném ohni smažíme zeleninu doměkka. V průběhu smažení přidáme chilli a provensálské koření.

2

K zelenině po chvíli přidáme na kousky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a smažíme cca 10 minut, dokud se nám nevypaří všechna přebytečná tekutina.

3

V misce si vidličkou rozšleháme vejce a na mírném ohni přilejeme do pánve. Směs by měla být tuhá, ne však příliš vysušená.

Poznámka

Podáváme ideálně s topinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept