Zeleninový salát s bulgurem

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
14 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulgur důkladně propláchneme ve studené vodě a namočíme do vody vroucí, aby změkl.
  • 2
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na drobné kousky. Omytou cibulku i s natí, mátu a petrželku jemně nasekáme. V misce metlou sešleháme citronovou šťávu a olej.
  • 3
    Všechnu zeleninu dáme do mísy a přidáme vychladlý, okapaný měkký bulgur a zálivku, podle chuti opepříme a osolíme, a potom důkladně promícháme.
  • 4
    Do servírovací mísy dáme po stranách omyté a okapané listy zeleného salátu a přidáme zeleninu s bulgurem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.