Zdravý recept

Polévka ze skopového masa se zeleninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 45893
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Celer bulvový
3 ks Mrkev kořen
150 g Nudle vaječné
1 špetka Pepř černý mletý
2 hrst Petržel - nať
3 ks Rajčata
500 g Skopové maso přední
1 ks Skořice celá
1 špetka Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 458kJ
14% Sacharidy 49 g
388% Tuky 291 g
14% Sodík 287 mg
47% Bílkoviny 26 g

Polévka ze skopového masa se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Celer omyjeme, okrájíme a nakrájíme na kostičky. Omytou a oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka. Omytá rajčata oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Petrželovou nať opláchneme a nasekáme najemno.

2

Omyté maso vykostíme a nakrájíme na malé kostky, společně s kostmi z vykoštěného masa je dáme do hrnce s 1 l vody, přidáme kousek skořice, opepříme, osolíme a vaříme 45 minut. Potom přidáme připravenou zeleninu a dále vaříme ještě 15 minut.

3

Z polévky vyjmeme kosti a skořici, vsypeme nudle a ještě 5 minut vaříme. Polévku podáváme hustě posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Poznámka

Během vaření masa odstraňujeme případnou tvořící se pěnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept