Jednoduchý recept

Míchaná vejce s uzenou treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 46049

Ingredience

300 ml Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Treska uzená
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 221kJ
1% Sacharidy 5 g
23% Tuky 17 g
25% Sodík 494 mg
50% Bílkoviny 28 g

Míchaná vejce s uzenou treskou postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme pánev, vložíme do ní uzenou tresku a zalijeme ji mlékem, aby byla celá ponořená. Vaříme 8 minut, dokud se ryba nezačne pomalu rozpadat. Poté slijeme mléko a rybu zbavíme kůže.

2

V misce rozšleháme vidličkou vajíčka, přidáme nasekanou pažitku, pepř a sůl.

3

Na pánvi poté rozehřejeme máslo, přidáme vajíčkovou směs a postupně vmícháváme na kousky rozebranou rybu.

Poznámka

Podáváme s lehce opečeným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept