Jednoduchý recept

Japonská dýně dušená s kokosovým krémem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46084

Ingredience

175 g Cukr krupice
1 ks Dýně
750 ml Kokosové mléko
4 ks Máta
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 075kJ
29% Sacharidy 106 g
47% Tuky 35 g
3% Sodík 69 mg
19% Bílkoviny 11 g

Japonská dýně dušená s kokosovým krémem postup přípravy receptu:

1

Japonskou dýni kaboča rozkrojíme na poloviny, kůru a jádřince odstraníme. Několik semínek důkladně omyjeme, osušíme a nasucho opražíme na rozehřáté pánvi nebo opečeme na plechu v troubě. Dužinu pokrájíme na nudličky.

2

Kokosové mléko vlijeme do hrnce, přidáme cukr, osolíme a přivedeme k varu. Vložíme dýni a necháme zvolna vařit 10-15 minut do změknutí.

3

Hotový dezert rozdělíme do misek, ozdobíme praženými semínky, snítkou máty a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept