Jednoduchý recept

Marinovaný losos na jehle

  • Libanon
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 46096

Ingredience

8 ks Bobkový list
16 ks Cibulka jarní
1 dl Citronová šťáva
1 kg Losos obecný
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
16 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 554kJ
3% Sacharidy 11 g
17% Tuky 13 g
13% Sodík 251 mg
93% Bílkoviny 52 g

Marinovaný losos na jehle postup přípravy receptu:

1

V misce metlou smícháme olej, 75 ml citronové šťávy, pepř a sůl. Lososa nakrájíme na kousky a dáme do připravené marinády, necháme alespoň 1 hodinu odležet.

2

Kousky ryby pak střídavě s malými cibulkami, cherry rajčátky a bobkovými listy napichujeme na jehly.

3

Rozpálíme gril a na mřížce jehly grilujeme, dokud ryba není dostatečně propečená. Hotové špízy pokapeme zbylou citronovou šťávou.

Poznámka

Podáváme teplé, nejvhodnější přílohou je arabský chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept