Recept

Roštěnky smažené v křenovém těstíčku

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 46099

Ingredience

800 g Hovězí maso zadní
30 g Mouka pšeničná hladká
60 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
1 ks Cibule
30 g Hořčice kremžská
60 g Křen
60 g Mouka pšeničná hladká
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 037kJ
6% Sacharidy 21 g
66% Tuky 50 g
15% Sodík 304 mg
89% Bílkoviny 50 g

Roštěnky smažené v křenovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, maso naklepeme, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno, křen nastrouháme najemno, petrželovou nať nasekáme nadrobno.

2

Plátky zprudka po obou stranách osmažíme na oleji, necháme vychladnout a obalíme v křenovém těstíčku. Smažíme dorůžova ve výpeku, do něhož jsme přidali máslo.

3

Těstíčko připravíme smícháním rozšlehaných vajec, mouky, cibule, křenu a hořčice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept