Jednoduchý recept

Grilovaný rostbíf se salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 46113

Ingredience

200 g Chléb konzumní
800 g Hovězí svíčková
40 g Kapary
30 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
100 g Rukola
8 g Sůl
40 g Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek
Na dresink
20 g Hořčice
10 ml Ocet vinný
20 g Pažitka
3 g Pepř černý mletý
3 g Sůl
30 ml Voda pitná
60 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 277kJ
10% Sacharidy 37 g
16% Tuky 12 g
60% Sodík 1 g
94% Bílkoviny 53 g

Grilovaný rostbíf se salátem postup přípravy receptu:

1

Hovězí rostbíf naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a necháme 8 minut grilovat z každé strany. Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme odpočinout.

2

V misce smícháme zakysanou smetanu, hořčici, ocet a nasekanou pažitku, postupně všleháme teplou vodu, sůl a pepř, až se všechny ingredience propojí.

3

Na gril rozložíme plátky chleba a ogrilujeme 1 minutu z každé strany. Hotové potřeme česnekem, zakapeme olejem, obložíme pár listy rukoly, kapary a na plátky nakrájeného rostbífu. Přelijeme trochou dresinku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept