Jednoduchý recept

Štika na paprice a cibuli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46158

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
80 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 754kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 195 mg
31% Bílkoviny 17 g

Štika na paprice a cibuli postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce štiky osolíme, poprášíme mletou paprikou a pokapeme octem. Necháme asi 1 hodinu odpočinout v chladu.

2

Potom porce obalíme v hladké mouce a opečeme na pánvi na oleji.

3

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle dozlatova. Po osmažení zakapeme citronovou šťávou.

4

Opečené porce štiky upravíme na talíře, posypeme cibulí a přelijeme máslem.

5

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept