Jednoduchý recept

Pizzová placka s ančovičkovým pestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 46206

Ingredience

1 polévková lžíce Ančovičky konzervované
20 g Bazalka
80 ml Olej olivový extra panenský
10 g Rozmarýn čerstvý
3 g Sůl
500 g Těsto na pizzu
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 315kJ
0% Sacharidy 1 g
35% Tuky 26 g
37% Sodík 733 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pizzová placka s ančovičkovým pestem postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme prolisovaný česnek, bazalku, ančovičky, sůl a umixujeme dohladka. Za chodu přiléváme olej, až vznikne kašovitá konzistence.

2

Těsto na pizzu rozválíme, napěchujeme do formy a opatrně vyklopíme, potřeme olejem a grilujeme dokřupava z obou stran. Ještě horké potřeme pestem a posypeme nasekaným rozmarýnem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept