Jednoduchý recept

Maďarský hrnec

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46210

Ingredience

400 g Brambory
4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
3 ks Cibule
300 g Losos uzený
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
350 g Pstruh
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
350 g Treska aljašská
0,1 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 591kJ
15% Sacharidy 55 g
21% Tuky 16 g
45% Sodík 892 mg
112% Bílkoviny 63 g

Maďarský hrnec postup přípravy receptu:

1

Rybí maso nakrájíme na kostky. Cibuli a brambory oloupeme, brambory rozkrájíme na kostky, cibuli nasekáme najemno. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, odstraníme jadérka a stopky a nasekáme je.

2

Rozehřejeme ve velkém hrnci olej, osmahneme cibuli, přidáme brambory a smažíme 10 minut. Přidáme mletou papriku a rajčata. Do hrnce přidáme rybí základ, osolíme, opepříme a uvedeme do varu. Přidáme rybí hlavy a pod pokličkou vaříme 30 minut. Poté hlavy vyjmeme a odstraníme.

3

Papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Do vývaru přidáme rybí kostky s paprikovými nudličkami a pod pokličkou vaříme 10 minut.

4

Do každého talíře dáme plátek chleba a dolijeme polévkou.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Brambory musí být uvařené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept