Maďarský hrnec

130 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
16 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí maso nakrájíme na kostky. Cibuli a brambory oloupeme, brambory rozkrájíme na kostky, cibuli nasekáme najemno. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, odstraníme jadérka a stopky a nasekáme je.
  • 2
    Rozehřejeme ve velkém hrnci olej, osmahneme cibuli, přidáme brambory a smažíme 10 minut. Přidáme mletou papriku a rajčata. Do hrnce přidáme rybí základ, osolíme, opepříme a uvedeme do varu. Přidáme rybí hlavy a pod pokličkou vaříme 30 minut. Poté hlavy vyjmeme a odstraníme.
  • 3
    Papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Do vývaru přidáme rybí kostky s paprikovými nudličkami a pod pokličkou vaříme 10 minut.
  • 4
    Do každého talíře dáme plátek chleba a dolijeme polévkou.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.