Jednoduchý recept

Lín vařený s máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46237

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Cibule
600 g Lín
50 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 922kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
11% Sodík 210 mg
48% Bílkoviny 27 g

Lín vařený s máslem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce lína namočíme do části octa.

2

Do hrnce s vodou přilijeme zbylý ocet, přidáme oloupanou cibuli, sůl a koření. Uvedeme do varu, vložíme porce ryby a zvolna vaříme doměkka 5-10 minut podle velikosti porcí.

3

Měkké maso vyjmeme a upravíme na talíře. Posypeme nakrájenou pažitkou a přelijeme rozehřátým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept