Jednoduchý recept

Treska v sezamu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46262

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
750 g Filé z aljašské tresky
1 ks Mango
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
6 polévková lžíce Olej sezamový
1 kávová lžička Pepř bílý
100 g Sezam - semena
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tvaroh měkký - nízkotučný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 632kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
12% Sodík 247 mg
75% Bílkoviny 42 g

Treska v sezamu postup přípravy receptu:

1

Mango oloupeme a odkrojíme dužinu od jádra. Umixujeme dužinu, lžíci citronové šťávy a tvaroh na pyré. Osolíme, opepříme a přidáme cayenský pepř.

2

Nahrubo pomeleme sezam. Omyjeme rybu a osušíme. Rozdělíme ji na 4 porce. Osolíme, opepříme, pokapeme zbylým citronem.

3

Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehaná vejce. Rybu obalíme v mouce, poté vajíčkem a pak v mletém sezamu.

4

Rozehřejeme ve velké pánvi olej a smažíme dozlatova rybu. Jednou obrátíme.

5

Podáváme s mangovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept