Jednoduchý recept

Jelení guláš s kančím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 46275

Ingredience

600 g Bramborový knedlík
700 g Cibule
3 g Jalovec
600 g Jelení maso
20 g Jíška hotová tmavá
400 g Kančí maso
5 g Kmín celý
3 g Nové koření mleté
20 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
70 g Slanina vepřová
150 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
1200 ml Voda pitná
50 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 120kJ
15% Sacharidy 56 g
50% Tuky 37 g
34% Sodík 689 mg
82% Bílkoviny 46 g

Jelení guláš s kančím masem postup přípravy receptu:

1

Jelení maso nakrájíme na kostky, prorostlejší kančí maso nakrájíme také na kostky, vepřovou slaninu na nudličky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme slaninu a osmahneme, přidáme cibuli a jakmile zezlátne, přidáme jelení i kančí maso, osmažíme, zasypeme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, osolíme, opepříme, okořeníme kmínem, mletým jalovcem, novým kořením, podlijeme troškou vody a dusíme téměř doměkka. Nyní ochutíme česnekem, dolijeme vodu, zahustíme jíškou a dodusíme.

3

Guláš podáváme s bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept