Jednoduchý recept

Jelení guláš s jehněčím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 46284

Ingredience

600 g Brambory vařené
250 g Cibule
1200 ml Hovězí vývar základní
300 g Jehněčí maso
700 g Jelení maso
30 g Jíška hotová tmavá
3 g Kmín celý
20 g Paprika mletá sladká
80 g Protlak rajčatový
100 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
60 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 394kJ
9% Sacharidy 33 g
38% Tuky 28 g
68% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Jelení guláš s jehněčím masem postup přípravy receptu:

1

Jelení a jehněčí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, kysané zelí scedíme a trochu pokrájíme.

2

V hrnci na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, posypeme mletou paprikou, necháme rozpustit, přidáme kostky masa, osolíme, okmínujeme, podusíme ve vlastní šťávě do vysmahnutí. Podlijeme vývarem, přidáme rajčatový protlak, zelí a dusíme téměř doměkka. Zahustíme hotovou jíškou a dodusíme.

3

Guláš podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept