Jednoduchý recept

Kančí guláš na rumu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 46291

Ingredience

360 g Chléb celozrnný žitný
900 g Cibule
900 g Kančí maso
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Paprika mletá pálivá
20 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
200 ml Rum
300 g Slanina vepřová
8 g Sůl
300 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 778 kcal
Kilojoule 3 256kJ
14% Sacharidy 51 g
40% Tuky 30 g
67% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Kančí guláš na rumu postup přípravy receptu:

1

Kančí přední maso zbavíme všech blan, úponů a nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, vepřovou slaninu bez kůže na drobné kostičky.

2

Do rozpáleného hrnce nasypeme slaninu, rozškvaříme, přidáme maso a osmažíme ze všech stran. Přisypeme cibuli, posypeme mletou sladkou i pálivou paprikou, osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a rumem a podusíme pod pokličkou až do vydušení tekutiny. Zaprášíme moukou, promícháme, podlijeme horkou vodou, provaříme, hustotu regulujeme horkou vodou a dodusíme doměkka.

3

Hotový guláš podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept