Špenátová podkova

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z listového špenátu odštípneme stonky a listy opereme a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme.
  • 2
    Máslo rozehřejeme v hrnci, osmahneme cibuli a česnek. Přidáme špenát a dusíme pod pokličkou 5 minut. Poté přidáme smetanu, sůl, pepř a muškátový oříšek.
  • 3
    Na 220 stupňů předehřejeme troubu. Podkovy z tresky omyjeme, osolíme, opepříme a zbylým česnekem potřeme. Zapékací mísu vymažeme tukem, naplníme ji špenátem a dáme na něj rybu.
  • 4
    Petrželku nasekáme, omyjeme horkou vodou citron a nakrájíme na kolečka. Rybu ozdobíme petrželkou a citronovými plátky.
  • 5
    Pokrm zapékáme 20 minut, poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.