Recept

Panenka plněná míchanými vejci

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 46408

Ingredience

300 ml Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká
60 g Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová panenka
Na míchaná vejce
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 272kJ
2% Sacharidy 7 g
47% Tuky 35 g
45% Sodík 903 mg
89% Bílkoviny 50 g

Panenka plněná míchanými vejci postup přípravy receptu:

1

Panenku očistíme a do masa uděláme otvor pro nádivku. Vejce rozšleháme, přidáme jemně nasekanou pažitku, osolíme a vejce mícháme na rozpáleném másle, až se srazí. Prochladlou náplní vyplníme otvor v panence, uzavřeme jehlou a maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pekáči na rozehřátém oleji maso osmažíme ze všech stran, podlijeme vývarem a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a obracíme. Maso krájíme na šikmé řezy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept