Recept

Majoránková kuřecí játra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46430
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Játra kuřecí
2 polévková lžíce Majoránka čerstvá
1 kávová lžička Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 603kJ
2% Sacharidy 8 g
35% Tuky 26 g
14% Sodík 289 mg
42% Bílkoviny 23 g
Majoránková kuřecí játra

Majoránková kuřecí játra postup přípravy receptu:

1

Očistíme a na menší kousky rozdělíme játra. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany 3 minuty. Poté je osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou cibuli najemno, nasekaný česnek, lístky majoránky, zastříkneme vínem a dusíme několik minut.

2

Přilijeme smetanu, svaříme, zjemníme máslem a ihned podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
luckam86-89976
Majoránková kuřecí játra
Játra nechutnají špatně, i přesto, že jsem použila sušenou majoránku, se linula příjemná vůně, ale zůstanu u klasických jater na cibulce, která vyjdou finančně výhodněji a jejich chuť je výraznější.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept