Jednoduchý recept

Bazalkové těstoviny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46464

Ingredience

4 polévková lžíce Bazalka
1 ks Citrony
80 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Tagliatelle
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 921kJ
21% Sacharidy 76 g
45% Tuky 34 g
28% Sodík 565 mg
31% Bílkoviny 18 g

Bazalkové těstoviny postup přípravy receptu:

1

Olivový olej přidáme do vroucí osolené vody a vložíme těstoviny Tagliatelle, vaříme do poloměkka, poté slijeme.

2

Rozpustíme ve woku máslo, přidáme kousky oloupaného a nakrájeného citronu, zalijeme kuřecím vývarem, přidáme Tagliatelle. Promícháme, přidáme bazalku a můžeme servírovat na talíře.

3

Posypeme Parmezánem a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept