Jednoduchý recept

Krabí maso s bambusem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46477

Ingredience

100 g Bambusové výhonky
400 g Krab
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Pórek
2 kávová lžička Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
200 ml Vývar zeleninový
0,5 kávová lžička Weisu

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 906kJ
10% Sacharidy 38 g
20% Tuky 15 g
66% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 43 g

Krabí maso s bambusem postup přípravy receptu:

1

Očištěné krabí maso nadrobno nakrájíme a promícháme s bílkem, škrobem rozmíchaným s trochou vody a se solí. Smažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a necháme okapat.

2

Do pánve vložíme bambusové výhonky a pórek, obojí nakrájené na plátky. Zalijeme trochou vývaru a po chvíli přidáme měkké maso. Ochutíme vínem, wei-su, solí a zahustíme zbylým škrobem rozmíchaný s trochou vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept