Jednoduchý recept

Plněné telecí hrudí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46608
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
8 ks Cibulka jarní
200 g Kopřiva
100 g Máslo čerstvé
100 ml Mléko plnotučné
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
600 g Telecí hruď
4 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 784 kcal
Kilojoule 3 279kJ
11% Sacharidy 39 g
68% Tuky 51 g
30% Sodík 609 mg
73% Bílkoviny 41 g

Plněné telecí hrudí postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou žemli opečeme na másle, přidáme nasekaný česnek, kopřivy a jarní cibulku.

2

Smícháme žloutky s mlékem a dvěma vyšlehanými bílky, s opečenou žemlí, osolíme, opepříme a touto směsní naplníme telecí hrudí.

3

Hrudí opepříme, osolíme a opečeme na pánvi, poté dáme dopéct do předehřáté trouby na 60 minut při teplotě 170 stupňů.

Poznámka

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept