Jednoduchý recept

Pikantní podmáslí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46637

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
500 ml Mléko - podmáslí
2 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 642kJ
17% Sacharidy 61 g
8% Tuky 6 g
34% Sodík 686 mg
44% Bílkoviny 25 g

Pikantní podmáslí postup přípravy receptu:

1

Podmáslí mírně osolíme a dobře rozšleháme.

2

Čerstvé bylinky omyjeme, jemně nasekáme a vmícháme do podmáslí.

3

Podáváme vychlazené, s krajíčky tmavého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept