Jednoduchý recept

Domácí toastový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 46710

Ingredience

0,5 kávová lžička Cukr krupice
2 kávová lžička Droždí sušené
1 polévková lžíce Med včelí
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 kávová lžička Sůl
375 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 361kJ
18% Sacharidy 65 g
3% Tuky 2 g
13% Sodík 262 mg
18% Bílkoviny 10 g

Domácí toastový chléb postup přípravy receptu:

1

Vodu, olej, sůl, cukr, med, mouku a droždí dáme do mísy a vypracujeme hladké těsto. Poté jej necháme na teplém místě 40 minut vykynout.

2

Když je těsto vykynuté, vyklopíme je na vál, jemně prohněteme a vytvarujeme bochník. Nakonec dáme upéct do trouby na 40 minut.

Poznámka

Pokud máme domácí pekárnu, nasypeme všechny suroviny dovnitř a zapneme Základní program. Pekárna vše udělá a my si pak vychutnáme výborný domácí toastový chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept