Zdravý recept

Vlk mořský v soli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46754

Ingredience

1 ks Citrony
1 kg Mořský vlk
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kg Sůl mořská
200 ml Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 136kJ
1% Sacharidy 3 g
8% Tuky 6 g
4927% Sodík 99 g
88% Bílkoviny 50 g

Vlk mořský v soli postup přípravy receptu:

1

Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn.

2

Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby při teplotě 180°C.

3

Z ryb sejmeme solnou krustu, zbavíme je kůže a kostí, pokapeme citronem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept