Jednoduchý recept

S rajčaty treska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46755

Ingredience

3 polévková lžíce Bazalka
1 ks Citrony
200 ml Olej olivový
2 kávová lžička Pepř černý mletý
300 g Rajčata sušená sterilovaná
2 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 052kJ
6% Sacharidy 21 g
82% Tuky 61 g
35% Sodík 695 mg
49% Bílkoviny 27 g

S rajčaty treska postup přípravy receptu:

1

Naporcujeme tresku - filet s kůží a zabalíme do fólie s trochou olivového oleje. Vaříme 20 minut v hrnci při teplotě 45°C.

2

Uvařenou tresku opepříme, osolíme a na zbylém oleji zprudka opečeme ve woku. Přidáme citronovou šťávu.

3

Sušená rajčata smícháme s bazalkou a podáváme s vařenou treskou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept