Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 46775

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
110 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
6 ks Hrušky
1 ks Skořice celá
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 ml Voda pitná
300 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 790kJ
24% Sacharidy 87 g
38% Tuky 29 g
0% Sodík 7 mg
7% Bílkoviny 4 g

Hrušky na víně postup přípravy receptu:

1

V kastrole svaříme vodu s vínem, vanilkovým cukrem, citronovou šťávou, skořicí a cukrem. Malé hrušky oloupeme (stopky neodkrojíme) a vložíme do vroucí směsi. Na mírném plameni zahříváme zhruba 20 minut. Poté hrušky vyjmeme a necháme vychladit.

2

Smetanu ušleháme s trochou vinné směsi a na miskách zdobíme hrušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept