Jednoduchý recept

Mleté biftečky s hořčicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46865

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Hovězí výřez
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
250 g Vepřový výřez

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
8% Sacharidy 28 g
28% Tuky 21 g
14% Sodík 271 mg
49% Bílkoviny 28 g

Mleté biftečky s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky a umeleme. V míse smícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí, se žloutky, solí a pepřem. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme menší ploché placičky. Obalíme je v hladké mouce a na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách.

3

Hotové biftečky na talířířch potřeme hořčicí.

4

Podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept