Jednoduchý recept

Omáčka choron

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46880

Ingredience

1 kávová lžička Estragon
2 dl Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet vinný
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Pyré rajčatové
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1 kávová lžička Voda pitná
3 polévková lžíce Víno bílé
2 kávová lžička Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 884kJ
1% Sacharidy 3 g
63% Tuky 47 g
10% Sodík 206 mg
8% Bílkoviny 4 g

Omáčka choron postup přípravy receptu:

1

V hrnci smícháme ocet, pepř, nasekanou šalotku, víno, estragon, přivedeme k varu a zredukujeme na minimum. Přidáme rajčatové pyré a promícháme.

2

Do pěny šleháme při nízké teplotě lžičku vody a žloutky cca 2 minuty. Odstavíme a při stálém šlehání přiléváme rozpuštěné máslo. Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept