Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept
1 1 Vývar z kuřete 5 1
Celkový čas: 265 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 250 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46883

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 kg Kuřecí skelety
2 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 428kJ
6% Sacharidy 21 g
230% Tuky 173 g
3% Sodík 56 mg
5% Bílkoviny 3 g

Vývar z kuřete postup přípravy receptu:

1

Očistíme a propláchneme kuřecí skelety studenou vodou. Vyskládáme je na plech a dáme do předehřáté trouby na 160 stupňů zapéct na 10 minut.

2

Skelety dáme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, pórek, celer, petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a zalijeme studenou vodou.

3

Přivedeme k varu a necháme zvolna táhnout 4 hodiny.

4

Poté scedíme, osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Vývar z kuřete
Opečení 10 minut při 160°C je málo. Skelety by měly mít zlatavou barvu a pak bude vývar tmavší a bude mít lepší chuť. Při postupu, jak se uvádí tady v receptu, nebude velký rozdíl mezi tímto a klasicky vařeným vývarem.sorry
 
Aleisa
Vývar z kuřete
A solím hned na začátku. V surovinách není sůl uvedena.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept