Jednoduchý recept

Kuřecí prsa na hruškách

  • Itálie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kuřecí prsa na hruškách 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4693
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Hrušky
600 g Kuřecí prsa
20 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 ml Víno Marsala

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 426kJ
2% Sacharidy 9 g
24% Tuky 18 g
12% Sodík 233 mg
57% Bílkoviny 32 g

Kuřecí prsa na hruškách postup přípravy receptu:

1

Hrušky oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na 8dílků.

2

V pánvi rozpálíme olej s máslem a kuřecí maso z každé strany cca 2min orestujeme. Poté zalijeme Marsalou, ochutíme solí, pepřem a cca 10min podusíme. Po 5ti minutách přidáme hrušky a dodusíme společně.

3

Hotové maso nakrájíme na plátky, ozdobíme hruškami, přelijeme šťávou a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Kuřecí prsa na hruškách
Po kuřecích prsech na hruškách se u vás určitě zapráší, tak jako u nás. Jestliže máte rádi kuřecí maso a ovoce - obzvlášť hrušky, je tento recept tou nejlepší volbou. Dávám plné bodové hodnocení.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept