Kuřecí prsa na hruškách

15 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na 8dílků.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej s máslem a kuřecí maso z každé strany cca 2min orestujeme. Poté zalijeme Marsalou, ochutíme solí, pepřem a cca 10min podusíme. Po 5ti minutách přidáme hrušky a dodusíme společně.
  • 3
    Hotové maso nakrájíme na plátky, ozdobíme hruškami, přelijeme šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 7. 10. 2015
Kuřecí prsa na hruškách
Po kuřecích prsech na hruškách se u vás určitě zapráší, tak jako u nás. Jestliže máte rádi kuřecí maso a ovoce - obzvlášť hrušky, je tento recept tou nejlepší volbou. Dávám plné bodové hodnocení.