Recept

Vepřová krkovice se sušeným ovocem

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 46942

Ingredience

80 g Hrušky sušené
80 g Křížaly (sušená jablka)
80 g Meruňky sušené
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1,2 kg Vepřová krkovička
500 ml Voda pitná
80 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 121kJ
12% Sacharidy 42 g
68% Tuky 51 g
5% Sodík 98 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vepřová krkovice se sušeným ovocem postup přípravy receptu:

1

Sušené ovoce (švestky, meruňky, hrušky a jablka) nakrájíme na klínky. Krkovici vykostíme a protáhneme polovinou sušeného ovoce, maso osolíme, opepříme a vložíme do pekáče spolu s vykrojenými kostmi. Maso podlijeme vodou a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, přilijeme horkou vodu. Když je maso poloměkké, přidáme druhou polovinu ovoce a dopečeme.

2

Maso podáváme nakrájené na plátky a přelité vypečenou omáčkou i s ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept