Jednoduchý recept

Kančí guláš na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 46957

Ingredience

360 g Chléb výběrový
300 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
20 g Jíška instantní
800 g Kančí maso
3 g Kmín drcený
1 ks Masox
2 g Pepř černý mletý
60 ml Rum
200 g Slanina vepřová
8 g Sůl
800 ml Voda pitná
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 345kJ
11% Sacharidy 39 g
29% Tuky 22 g
40% Sodík 805 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kančí guláš na slanině postup přípravy receptu:

1

Vepřovou slaninu bez kůže nakrájíme na kostičky, odblaněné kančí maso na větší kousky, oloupanou cibuli nadrobno.

2

V hrnci rozškvaříme kostičky slaniny, přisypeme cibuli s masem, osmažíme, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme bílým vínem, krátce podusíme, přilijeme vodu, přidáme masox a dusíme doměkka. Ke konci dušení zahustíme troškou instantní jíšky, dochutíme citronovou šťávou, rumem a dodusíme.

3

Kančí guláš rozdělíme na talíře, doplníme krajíčkem čerstvého chleba a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept