Jednoduchý recept

Domácí chléb s kysaným zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 46961

Ingredience

0,5 kávová lžička Cukr krupice
2 kávová lžička Droždí sušené
375 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Mouka žitná
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 ml Voda pitná
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 667kJ
18% Sacharidy 64 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 151 mg
22% Bílkoviny 12 g

Domácí chléb s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Vodu, sádlo, vejce, sůl, cukr, oba druhy mouky, droždí a kysané zelí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si pak po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí chléb s kysaným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept