Jednoduchý recept

Bílé fazole na topinkách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4698

Ingredience

50 g Anglická slanina
4 krajíc Chléb konzumní
2 šálek Fazole bílé sterilované
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 500kJ
16% Sacharidy 59 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 169 mg
28% Bílkoviny 15 g

Bílé fazole na topinkách postup přípravy receptu:

1

Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple.

2

Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple.

3

Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu.

4

Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept