Matjesy v pivním těstíčku
18 min.
Ingredience
- 600gramůMatjesy - filet
- 40gramůMouka pšeničná hladká
- 80mililitrůOlej rostlinný
- Na těstíčko
- 180gramůMouka polohrubá
- 2kusyVejce slepičí
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
58 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme pivo s olejem, vejci, solí a vmícháme mouku. V hladkém těstíčku namáčíme matjesové filety, které jsme předem obalili v hladké mouce.
- 2Filety smažíme na pánvi na oleji po obou stranách dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.