Recept

Matjesy v pivním těstíčku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47003

Ingredience

600 g Matjesy - filet
40 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
Na těstíčko
180 g Mouka polohrubá
30 ml Olej rostlinný
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 270kJ
12% Sacharidy 43 g
40% Tuky 30 g
4% Sodík 90 mg
44% Bílkoviny 25 g

Matjesy v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme pivo s olejem, vejci, solí a vmícháme mouku. V hladkém těstíčku namáčíme matjesové filety, které jsme předem obalili v hladké mouce.

2

Filety smažíme na pánvi na oleji po obou stranách dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept