Jednoduchý recept

Pyré z černého rybízu zastudena

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 47093

Ingredience

40 ml Citronová šťáva
500 g Cukr třtinový
2 cl Likér rybízový
1 ks Máta
500 g Rybíz černý

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 41 kcal
Kilojoule 172kJ
3% Sacharidy 11 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
0% Bílkoviny 0 g

Pyré z černého rybízu zastudena postup přípravy receptu:

1

Rybíz a mátu opláchneme, z rybízu otrháme stonky, z máty vytřepeme vodu, lístky otrháme a jemně nasekáme.

2

Do kuchyňského robotu dáme bobule rybízu, nasekanou mátu, citronovou šťávu, hnědý cukr a likér Cassis a 20 minut zpracováváme hnětacími háky. Vymíchanou směs naplníme do skleniček a uložíme do ledničky. Před podáváním musíme dobře promíchat, aby se spojil sirup s dření.

Poznámka

Ideální doplněk, něco mezi kompotem, ovocnou šťávou a marmeládou, dušených pokrmů nebo svíčkové na smetaně, ale i k obalovaným řízkům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept