Jednoduchý recept

Vejce míchaná s rybím filé a s pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4717

Ingredience

300 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
10 g Pažitka
3 ks Pórek
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 688kJ
11% Sacharidy 38 g
25% Tuky 18 g
10% Sodík 192 mg
44% Bílkoviny 25 g

Vejce míchaná s rybím filé a s pórkem postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme bílou část pórku nakrájenou na kolečka. Přidáme máslo, filé nakrájené na kousky, sůl, kmín a podlijeme trochou vody.

2

Když je filé měkké a šťáva vysmahnutá, přilijeme mírně osolená vejce rozšlehaná s vodou. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.

3

Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou.

Poznámka

Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept