Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 47185

Ingredience

250 g Chléb toastový
1 ks Cibule
2 ks Jablka
6 ks Matjesy - filet
150 g Sýr Lučina - termizovaný
8 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 771 kcal
Kilojoule 3 224kJ
16% Sacharidy 56 g
56% Tuky 42 g
20% Sodík 403 mg
76% Bílkoviny 43 g

Tousty s matjesy postup přípravy receptu:

1

Filety ze sleďů (matjesy) zlehka opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, odstraníme pomocí pinzety případné kostičky, nakrájíme na malé kousky.

2

Očištěnou cibuli pokrájíme na tenké kroužky. Omyté jablko rozčtvrtíme, odstraníme jadřinec a jablko rozkrájíme na velmi tenké plátky. Ředkvičky s koprem omyjeme a nakrájíme na plátky. Z kopru setřepeme vodu a otrhané lístky odložíme na ozdobu.

3

Tmavé krajíčky sendvičového chleba natřeme se sýrem Lučina, na něj poklademe kousky jablek, navrch položíme kousky matjesů, cibuli, ozdobíme ředkvičkami, koprem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept