Jednoduchý recept

Vepřová žebírka pečená na oleji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47190

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 844kJ
1% Sacharidy 3 g
79% Tuky 60 g
17% Sodík 345 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vepřová žebírka pečená na oleji postup přípravy receptu:

1

Vepřová žebírka omyjeme a maso do poloviny odřízneme od kosti. Naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a mírně opepříme.

2

Na pánvi na rozehřátém oleji opečeme žebírka po obou stranách doměkka.

3

Na talířích potřeme žebra máslem, ozdobíme omytým hlávkovým salátem a doplníme dílkem omytého citronu.

4

Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept