Jednoduchý recept

Zvěřinový guláš trojbarevný

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 47202

Ingredience

600 g Brambory vařené
300 g Cibule
300 g Jelení maso
30 g Jíška instantní
300 g Kančí maso
3 g Kmín drcený
20 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika červená
2 g Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Rajčata
300 g Srnčí maso
80 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 960kJ
10% Sacharidy 34 g
27% Tuky 20 g
41% Sodík 821 mg
66% Bílkoviny 37 g

Zvěřinový guláš trojbarevný postup přípravy receptu:

1

Srnčí, kančí a jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata spaříme, oloupeme, pokrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců na slabé proužky.

2

V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme všechno maso, orestujeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme pivem, dolijeme vodu tak, aby maso bylo celé ponořené, dusíme téměř do měkka. Následně přidáme rajčata, papriky, česnek, posypeme mletou paprikou, provaříme, zahustíme instantní jíškou a dodusíme.

3

Guláš rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept