Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 47282

Ingredience

25 g Cukr krupice
100 g Krupice pšeničná
25 g Máslo čerstvé
120 g Ořechy vlašské
250 g Povidla švestková
30 ml Rum
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 405kJ
18% Sacharidy 66 g
39% Tuky 30 g
3% Sodík 62 mg
24% Bílkoviny 13 g

Moučník s povidly postup přípravy receptu:

1

Cukr se žloutky utřeme do pěny, přimícháme povidla, rum, nahrubo posekané ořechy a 80 g krupice. Dobře promícháme a na závěr „zabalíme“ tuhý sníh z bílků.

2

Moučník vlijeme do formy, kterou jsme vymazali máslem a vysypali zbylou krupicí. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Upečený moučník necháme vychladnout na mřížce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept