Recept

Pomazánka z uzených ryb

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 47286

Ingredience

120 g Cibule sterilovaná
1 polévková lžíce Cukr krupice
170 g Kambala
0,5 kávová lžička Kari koření
170 g Losos uzený
170 g Makrela uzená
1 polévková lžíce Ocet vinný
120 ml Olej rostlinný
60 g Olivy zelené
60 g Olivy černé
0,3 kávová lžička Sůl
170 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 673kJ
1% Sacharidy 4 g
41% Tuky 31 g
23% Sodík 451 mg
45% Bílkoviny 26 g

Pomazánka z uzených ryb postup přípravy receptu:

1

Všechny ryby vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky. Naložené cibulky scedíme, necháme okapat a nakrájíme na čtvrtky, olivy nakrájíme na kolečka. Marinádu připravíme osmažením kari koření na oleji, přidáme ocet, sůl, pepř, cukr, promícháme a odstavíme.

2

V míse promícháme ryby s olivami, cibulkami, přelijeme vychladlou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept