Recept

Vepřové kotlety s tymiánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 47376

Ingredience

2 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
800 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 712kJ
1% Sacharidy 5 g
67% Tuky 51 g
10% Sodík 209 mg
75% Bílkoviny 42 g

Vepřové kotlety s tymiánem postup přípravy receptu:

1

Kotlety po kraji nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Tymián nakrájíme nadrobno, cibuli pokrájíme na tenké plátky. Kotlety potřeme olejem z odměřené dávky, posypeme tymiánem, pod fólií necháme v chladničce alespoň tři hodiny uležet.

2

Odleželé kotlety po obou stranách osmažíme na oleji, vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, vsypeme cibuli, zarestujeme. K cibuli vrátíme kotlety a dusíme, až je maso měkké.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept