Vepřové kotlety s tymiánem

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety po kraji nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Tymián nakrájíme nadrobno, cibuli pokrájíme na tenké plátky. Kotlety potřeme olejem z odměřené dávky, posypeme tymiánem, pod fólií necháme v chladničce alespoň tři hodiny uležet.
  • 2
    Odleželé kotlety po obou stranách osmažíme na oleji, vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, vsypeme cibuli, zarestujeme. K cibuli vrátíme kotlety a dusíme, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.