Recept

Dušené červené zelí s hrozinkami

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47391

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
180 g Hrozinky
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet vinný
40 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
700 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 192kJ
6% Sacharidy 20 g
412% Tuky 309 g
7% Sodík 144 mg
15% Bílkoviny 8 g

Dušené červené zelí s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál a nakrájíme na velmi tenké nudličky.

2

Na másle s olejem zelí osmažíme, osolíme, přidáme cukr, hrozinky a ocet. Směs dusíme, až je zelí poloměkké.

3

Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept