Vepřová játra na roštu (minutka) - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřová játra na roštu (minutka)
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 474 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1000 g | Játra vepřová |
1 g | Pepř černý mletý |
30 g | Sůl |
100 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 303,2mg |
Draslík | 274,5mg |
Vláknina | 53,0mg |
Vitamín A | 22g |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 25,3mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 23,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Játra vepřová, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
.jpg?ver=11)
Vepřová játra na roštu (minutka) postup přípravy receptu:
1 | Vepřová játra očistíme, opláchneme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a po obou stranách rychle opečeme - nejlépe na oleji. |
2 | Játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem. |
3 | Ihned podáváme. |