Bramborové lívance

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
11 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
3 g
Cukr
472 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vlažného mléka a droždí připravíme kvásek a necháme vykynout.
  • 2
    Dáme do mísy mouku, nastrouhané vařené brambory, zbytek vlažného mléka, vejce, žloutek, sůl a vzešlý kvásek.
  • 3
    Vypracujeme těsto a necháme vykynout. Poté rozválíme na placku 2cm silnou.
  • 4
    Vykrajujeme kolečka a z obou stran smažíme dozlatova.
  • 5
    Poté potřeme lívance kečupem a posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.